Welkom op de FAMO website

Heeft u problemen met inloggen? klik hier

Bent u nog geen lid van FAMO?

Word hier lid!

Sluit aan bij het netwerk van meer dan 800 professionals!

Word nu lid

Privacy Statement

FAMO verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit Privacy Statement zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

Toepasselijkheid

Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van FAMO, inschrijvingen op bijeenkomsten, het door contactaanvragen en aan nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

College bescherming persoonsgegevens

FAMO verwerkt de persoonsgegevens in overeenstemming met de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Verwerking persoonsgegevens

FAMO behandelt persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. FAMO kan persoonsgegevens verzamelen bij het gebruik van de FAMO-website en de e-mailnieuwsbrieven van FAMO alsmede bij een bezoek aan evenementen van de FAMO.

Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. Daarnaast kunnen persoonsgegevens worden gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van de dienstverlening en activiteiten van de FAMO als vereniging.

Indien u geen prijs (meer) stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na beëindiging van uw lidmaatschap worden op uw verzoek uw gegevens uit de database van de
FAMO verwijderd.

FAMO verstrekt géén persoonsgegevens aan derden.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van FAMO, neemt u dan contact op met het secretariaat.
Secretariaat FAMO
Postbus 496
4200 AL Gorinchem
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 0183 – 641 081

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn