Welkom op de FAMO website

Heeft u problemen met inloggen? klik hier

Bent u nog geen lid van FAMO?

Word hier lid!

Sluit aan bij het netwerk van meer dan 800 professionals!

Word nu lid

Digitale Expertise aan Tafel in Zutphen

JS Consultancy nieuwsbrief juni 2017 1In de zinderende warmte verzamelden zich op 17 mei een keur aan geïnteresseerden in het historische stadhuis van Zutphen voor de regionale expertisetafel ‘In tien stappen naar een succesvolle digitale transformatie' - JS Consultancy

Nadat Zutphen haar CIO Bart Lindeboom ons in zijn mooie stad heeft welkom geheten pakken de schrijfsters van het boek ‘Digitale Transformatie Zo doe je Dat’- de vloer. Na een korte introductie van Patricia Croese en Marjan Schils komen we tot de kern van het boek; wélke stappen zijn essentieel om tot een succesvolle transformatie te komen? En hóe kom je daar toe? Aan de hand van een aantal praktische cases, ingebracht door de deelnemers behandelen we het belang van fasering in je transformatieproces. Om deze reis succesvol te kunnen maken moet je regelmatig afdalen in het stappenplan. Wat zijn de trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied? Wie ligt er eigenlijk wakker van dit project. Zijn mijn kernwaarden en veranderstrategie helder?

Om urgentie te bepalen spelen we scrum- poker met de belangrijkste vragen van de deelnemers. We komen er op deze manier achter dat om tot een succesvolle architectuur te komen je íedere keer moet afvragen waar je staat in je proces. Het 10- stappenmodel van de schrijfsters blijkt hierbij een uitkomst voor veel professionals. Het schept helderheid en werpt een ander licht op de zo gewenste digitale transformatie. Gehoord aan het einde van de expertisetafel: ‘Met dit stappenplan ben ik in staat om een betere vertaling te maken van de ingezette transitie naar praktische handvatten om met mijn team meters te maken.’ Mooier kunnen we de dag niet afsluiten op deze warme dag.

Mocht je na het lezen van dit verslag ook in gesprek willen over digitale transformatie, of je hebt behoefte aan expertise op dit gebied, neem dan contact op met Olaf Licht – Senior Adviseur Informatiseren en Digitaliseren bij JS Consultancy.

JS Consultancy nieuwsbrief juni 2017 2

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
06-83661782

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn